Log ind på 12build

Glemt brugernavn, glemt adgangskode, indstil adgangskode

D
Skrevet af Dorthea Christiansen
Opdateret over en uge siden

Login mislykkes/genindstilling af adgangskode

Kan du ikke logge ind eller kan du ikke huske din adgangskode? Nulstil din adgangskode her. På baggrund af din e-mailadresse modtager du en e-mail, som du kan bruge til at indstille din adgangskode. Denne e-mail indeholder også dit brugernavn. Er e-mail-adressen ikke længere i brug, eller ved du ikke længere, hvilken e-mail-adresse der har en konto? Så send os en e-mail på support@12build.com.

Logge ind som ny kunde/bruger

Hvis din organisation lige er blevet kunde, eller hvis din kollega opretter dig som en ny bruger i 12Build, modtager du en e-mail fra os, hvor du kan indstille din adgangskode.

Trin 1: Nulstil din e-mail-adgangskode

Du vil modtage nedenstående e-mail fra os.

Trin 2: (Gen)indstilling af adgangskoden

Når du klikker på linket i e-mailen, får du vist nedenstående skærmbillede.

Hvis linket i e-mailen ikke længere er gyldigt (linket er kun gyldigt i 30 minutter), eller hvis du har glemt din adgangskode, kan du bruge dette link til at anmode om en ny e-mail til at nulstille din adgangskode. Du kan indtaste din e-mailadresse her. Vi sender dig en ny e-mail til denne e-mailadresse for at (gen)indstille din adgangskode. Denne e-mail vil også indeholde dit brugernavn.

Bemærk venligst! Dit brugernavn er ikke altid det samme som din e-mailadresse. Hvis du har flere konti i 12Build, modtager du én e-mail med alle konti, brugernavne og links til at ændre adgangskoden.

Trin 3: Min 12Build

Du kan logge ind ved at klikke på "Log ind" øverst til højre på 12build.com og derefter på den første loginmulighed "12Build".

Trin 4: Logge ind

Du får derefter vist nedenstående skærmbillede, hvor du kan logge ind med dit brugernavn og din adgangskode. Du finder også funktionen "Glemt din adgangskode?" her, som giver dig mulighed for at (gen)indstille din adgangskode.

Vi tilbyder også muligheden for at logge ind med SSO (Single Sign On). Du kan finde flere oplysninger om dette i denne artikel.