Cookies toestaan of blokkeren

Hoe beheer ik zelf de cookie instellingen? E-mail nieuw apparaat.

N
Geschreven door Niek Spin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je de beste ervaring met onze diensten te kunnen bieden maakt ook 12Build gebruik van cookies. Wanneer er een cookie in jouw browser wordt geplaatst, ontvang je de onderstaande e-mail ter beveiliging. Het is belangrijk om te checken of het IP-adres is van jou is. Is het IP-adres van jou? Dan kun je de e-mail verder negeren.

Is het IP-adres niet van jou? Stel je wachtwoord dan opnieuw in via deze link.

Meer informatie over de cookies vind je op onze website. Jouw toestemming m.b.t. tot de cookies kun je op elk moment wijzigen of intrekken.

Let op! Blijft jouw computer bij ieder bezoek aan onze website opnieuw vragen naar het accepteren van de cookies, waardoor je de bovenstaande e-mail steeds blijft ontvangen? Dan kan het zijn dat jouw browser ingesteld is om cookies niet op te slaan of periodieke de cookies te verwijderen. Pas in dit geval jouw browser instellingen aan om cookies te accepteren of neem contact op met jouw systeembeheerder.