FAQ
Hoe kan ik de bedrijfsgegevens in mijn bedrijfsprofiel aanpassen?
Hoe kan ik de bedrijfsgegevens in mijn bedrijfsprofiel aanpassen?

Algemeen, KVK, Logo, Adres, Activiteiten, Extra materiaal, Impressie, BIM, Facturatie, Links, Social Media

Tim van der Weerd avatar
Geschreven door Tim van der Weerd
Deze week bijgewerkt

Jouw 12Build-profiel is het meest uitgebreide visitekaartje dat je als bouwspecialist kan hebben. Laat daarom gedetailleerd zien wie je bent en wat je doet!

In dit artikel vind je de volgende onderwerpen terug:

Ben je bezig met het verbeteren van jouw bedrijfsprofiel? Zodra je bent ingelogd in jouw account, klik je in het hoofdmenu op 'Bedrijfsprofiel' (1) of in het dashboard op 'Bedrijfsprofiel aanpassen' (2).

Bedrijfsgegevens

Alle algemene bedrijfsgegevens vind je hier.

Algemeen

Onder het kopje ‘Algemeen’ geef je de bedrijfsnaam, website, telefoon, rechtsvorm, KvK- en vestigingsnummer op als verplichte velden.

Het is mogelijk om hoofdaannemers of calculatiebureaus de mogelijkheid te geven om je bedrijfsprofiel aan te vullen of te verbeteren.

Bedrijfslogo

Voeg hier jouw bedrijfslogo toe. De bestandstypen die je kunt gebruiken zijn PNG en JPG.

Het bedrijfslogo betreft een Activation-functie: het logo is alleen zichtbaar met een abonnement. Bekijk hier onze abonnementen.

Postadres/Bezoekadres

Vul hier je postadres in en eventueel een afwijkend bezoekadres.

Het is belangrijk om je postcode goed in te vullen, zodat de hoofdaannemer kan filteren op onderaannemers of leveranciers in de buurt van het project.

Activiteiten

Door dit juist in te stellen word je beter vindbaar voor de relevante projecten binnen de juiste sectoren, activiteiten en gebruiksfuncties.

Zodra jouw actieve sectoren overeenkomen met de sectoren die de aannemer heeft aangezet bij de start van een nieuw project, is jouw bedrijf relevant voor het project en zul je hoger in de zoekresultaten gevonden worden.

Extra materiaal

Meer informatie over het toevoegen van aanvullende documenten en impression afbeeldingen vind je hier.

BIM

Hier geef je aan met welke BIM-methodieken je bekend bent en welk type bestand je kan openen.

Eigen (BIM-)bestanden toevoegen

Op deze pagina is er ook de mogelijkheid om eigen BIM-bestand te uploaden, deze worden dan getoond op jouw bedrijfsprofiel. Deze documenten zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers.

Facturatie

Hier kun je al jouw gegevens kwijt rondom de facturatie.

Repro facturatiegegevens

Als je documenten laat afdrukken via Plotgemak, sturen wij de facturatiegegevens naar deze e-mailadressen.

Promoter/Activation facturatiegegevens

Mocht je een wijziging willen doorvoeren, gebruik dan het contactformulier via de button 'Neem contact op met support'.

Adres

Hier kun je het adres aanpassen dat wij op de factuur vermelden.

Links

Sociale media

Dit geeft je de mogelijkheid om te verwijzen naar bijvoorbeeld jouw YouTubekanaal of andere social media kanalen. Je kunt deze koppelen aan je bedrijfsprofiel door de URL van het desbetreffende kanaal te kopiëren naar de regels in dit overzicht.

Als je als organisatie geen gebruik maakt van bepaalde kanalen, klik dan op ‘We maken geen gebruik van...’, zo gaat dit niet ten koste van de compleetheid van je bedrijfsprofiel.

Let op: de URL van de YouTube wordt weergeven als bedrijfsvideo.

Links toevoegen

Het is mogelijk om te verwijzen naar externe links. Alle links die hier worden geplaatst, zijn slechts zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Mocht je meerdere handelsnamen hebben, kun je daar op deze plek bijvoorbeeld naar verwijzen.