Documenten
Selecteren & beheren
Hoe kan ik zoeken in documenten en downloaden?

Zoeken in documenten, filteren van documenten, ZIP downloaden, drukken, plotten, Plotgemak.

Mario Zijlstra avatar
Geschreven door Mario Zijlstra
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je vanuit het projectoverzicht op de knop 'Documenten' (1) of 'Toon documenten' (2) klikt, word je doorgeschakeld naar de pagina 'Documenten'.

Daarna zie je alle documenten, die de hoofdaannemer met jou heeft gedeeld voor dit project. Wij stimuleren hoofdaannemers de documenten toe te spitsen op het werkonderdeel/bouwspecialist.

Je kunt filteren (1) op bericht, bestandstype en datumbereik. Als je een Activator Advanced hebt, kun je ook zoeken op bestandsnamen binnen de documenten.

Zodra je met jouw muis over een document gaat, krijg je een preview van het document te zien.

Heb je de benodigde documenten gevonden? Dan kun je een document openen door er op te klikken. In het detailscherm kun je het document downloaden met het icoontje rechtsboven.

Het is ook mogelijk om aan de linkerkant meerdere documenten te selecteren en rechtsonder te klikken op 'Download'. 'Je kunt ook alles downloaden door rechtsboven te klikken op 'Alles downloaden'.

Jouw documenten laten drukken, plotten en bezorgen door onze zusteronderneming Plotgemak is mogelijk door op het printje te klikken. Achter de naam van het document zie je welk formaat het document heeft en of het kleur bevat.