FAQ - Nyt layout for 12Build

FAQ, support, chat, min konto, navigation, nyt miljø, restyle, projekter, projektarkiv, indsend tilbud, virksomhedsprofil

Marit van Gent avatar
Skrevet af Marit van Gent
Opdateret over en uge siden

Velkommen til dit nye 12Build-layout! Alle de funktioner, du altid har brugt, er her stadig, men de ser anderledes ud, eller du finder dem et andet sted.

På denne side har vi samlet de vigtigste temaer for at hjælpe dig med at komme i gang. Er det forsat uklart? Så kontakt venligst supporten via chatten.

Du finder følgende temaer på denne side:

Klik her for at logge ind.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan du modtager og behandler dit tilbud via 12Build.

[VIDEO]

Navigation

Først vil du bemærke, at hele navigationen er ændret. Ved hjælp af den blå menu til venstre navigerer du til alt omkring dine projekter og din virksomhedsprofil.

Vi har opdelt kontoen i 4 forskellige faner.

• Projekter

• Virksomhedensprofil

• Annoncering

• Statistik

Øverst til højre på skærmen finder du også en række nye knapper. For eksempel er vores supportwebsite og chat tilgængelig via det orange spørgsmålstegn (1), vi har samlet alle notifikationer i en oversigt (2), og du administrerer blandt andet din konto via knappen længst til højre (3).

Behandling og styring af projekter

Nedenfor finder du nyttige artikler om styring og håndtering af dine projekter i 12Build.