Hoe kan ik inloggen d.m.v. Okta?

SSO verificatie

Brandon Prinssen avatar
Geschreven door Brandon Prinssen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om in te kunnen loggen vanuit Okta moet je gebruikersnaam in 12Build gelijk zijn aan het e-mailadres. Je gebruikersnaam kun je wijzigen via je account-pagina, op het tabblad Beveiliging.

Zorg dat je ook je huidig wachtwoord hebt ingevuld bij het wijzigen van je gebruikersnaam voordat je op de blauwe knop 'Opslaan' drukt!

Inloggen vanuit Okta werkt als volgt:

• Klik in Okta op het applicatie-icoon van 12Build.

• Je wordt automatisch naar 12Build doorverwezen.

• Bij de eerste login vanuit Okta vraagt 12Build je eenmalig om de login te bevestigen. Je ziet in eerste dit scherm:

Hou deze pagina open totdat verificatie voltooid is

• Je hebt nu een e-mail ontvangen. Klik hierin op de knop "Bevestigen".

• Je bent nu ingelogd op de eerste pagina.

Lukt het je alsnog niet om via OKTA in te loggen? Neem dan gerust even contact op met 12Build Support via het e-mailadres support@12build.com of telefonisch op +31 (0)88 022 8420.