Inloggen op 12build

Gebruikersnaam vergeten, wachtwoord vergeten, wachtwoord instellen

N
Geschreven door Niek Spin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggen lukt niet/wachtwoord opnieuw instellen

Kun je niet meer inloggen of weet je jouw wachtwoord niet meer? Stel hier opnieuw jouw wachtwoord in. Op basis van jouw e-mailadres krijg je een mail, waarmee je jouw wachtwoord kunt instellen. In deze mail staat ook jouw gebruikersnaam. Is het emailadres niet meer in gebruik of weet je niet meer op welke e-mailadres er een account is? Dan kun je ons mailen op support@12build.com.

Inloggen als nieuwe klant/gebruiker

Wanneer jouw organisatie net klant is geworden of wanneer jouw collega jouw aanmaakt als een nieuwe gebruiker binnen 12Build, krijg je van ons een e-mail om jouw wachtwoord in te stellen.

Voor meer informatie over de wachtwoordeisen en beveiliging zie dit artikel.

Stap 1: E-mail wachtwoord (opnieuw) instellen

De onderstaande e-mail krijg je van ons toegestuurd.

Stap 2: Wachtwoord (opnieuw) instellen

Wanneer je op de link klinkt in de e-mail, krijg je het onderstaande scherm te zien.

Wanneer de link in de e-mail niet meer geldig is (de link is slechts 30 minuten geldig) of je weet jouw wachtwoord niet meer, kun je via deze link een nieuwe e-mail aanvragen op jouw wachtwoord in te stellen. Hier kun je jouw e-mailadres invullen. Wij sturen jou een nieuwe e-mail op dit e-mailadres om jouw wachtwoord (opnieuw) in te stellen. In deze e-mail staat ook jouw gebruikersnaam.

Let op! Jouw gebruikersnaam is niet altijd hetzelfde als jouw e-mailadres. Mocht je meerdere accounts hebben, binnen 12Build, krijg je één e-mail met daarin alle accounts, gebruikersnamen en de links om het wachtwoord aan te passen.

Stap 3: Mijn 12Build

Inloggen kun je doen door op 12build.com rechtsboven te klikken op 'Log in' en dan op de eerst inlogoptie '12Build'.

Stap 4: Inloggen

Je krijgt daarna het onderstaande scherm te zien, waar je kunt inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Bovendien vind je hier ook de wachtwoord vergeten functie terug, waarmee je jouw wachtwoord (opnieuw) kunt instellen.

Daarnaast bieden wij de optie om in te loggen met SSO. Voor meer informatie hierover zie dit artikel.