Hoe kan ik inloggen op de Evaluator?

Inloggen op Evaluator, wachtwoord vergeten, inloggen met SSO, Microsoft en Google

N
Geschreven door Niek Spin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggen kan met jouw Matchmaker account, maar om in te kunnen loggen met jouw Matchmaker account moet je wel eerst een Evaluator account hebben aangemaakt.

Wanneer je je nog moet registeren voor de Evaluator of niet zeker weet of je een Evaluator account hebt, kun je eerst dit artikel volgen.

Wanneer je al geregistreerd bent, kun je inloggen door in het onderstaande schermprint jouw e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

Inloggen met SSO

Daarnaast is het mogelijk om in te loggen met jouw 12Build account of Single Sign-On (Microsoft of Google). Inloggen met SSO in de Evaluator staat los van het inloggen op de Matchmaker met SSO. Wil je jouw organisatie ook laten inloggen met SSO op de Evaluator? Stuur ons dan een e-mail op support@12build.com dan kunnen wij dit voor jou instellen.

Wachtwoord vergeten

Weet je jouw wachtwoord niet meer? Dan kun je in dit scherm ook een e-mail aanvragen om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. Dit kun je doen door te klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’.