FAQ
FAQ - Nieuwe omgeving 12Build

FAQ, support, chat, mijn account, navigatie, nieuwe omgeving, restyle, projecten, projectarchief, offerte indienen, bedrijsprofiel

Marit van Gent avatar
Geschreven door Marit van Gent
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom in jouw nieuwe 12Build omgeving! Alle functionaliteiten die je altijd hebt gebruikt zijn nog steeds aanwezig, maar die zien er anders uit of vind je op een andere plaats terug.

Op deze pagina hebben we de belangrijkste thema's gebundeld om je op weg te helpen. Kom je er toch niet uit? Neem dan even contact op met support.

Op deze pagina vind je de volgende thema's terug:

Klik hier om in te loggen.

In de video hieronder wordt je meegenomen door de belangrijkste veranderingen zodat je weet hoe je aanvragen behandelt en offertes indient.

Navigatie

Als eerste zal het je opvallen dat de hele navigatie veranderd is. Via het blauwe menu aan de linkerkant navigeer je naar alles rondom je projecten en bedrijfsprofiel.

We hebben het account opgedeeld in 4 verschillende tabbladen.

Rechtsboven het scherm vind je ook een aantal nieuwe knoppen. Zo is onze supportwebsite en chat beschikbaar via het oranje vraagteken (1), hebben we alle notificaties verzameld in een overzicht (2) en beheer je onder andere jouw account via de meest rechtse knop (3).

FAQ

Projecten

Hieronder vind je handige artikelen voor het beheren en behandelen van jouw projecten op 12Build.

Bedrijfsprofiel

Is het tijd om jouw bedrijfsprofiel weer even te controleren en te updaten op 12Build? Via de links hieronder lees je hoe je dat doet.

Advertentie

Heb je een abonnement bij 12Build? Dan vind je ook die instellingen ook op een andere plaats, lees het artikel voor meer informatie.

Kom je er toch niet uit? Neem dan even contact op met support.